Topolino Club Nederland

Anno 27-05-1967 te Zoelen

Inlogformulier

Agenda

Technische dag


PROGRAMMA
8 februari 2020
Gebouw Bol Duc 
Dassault Systems, Utopialaan 25, 5232 CD  ‘s-Hertogenbosch.
Info Henk van de Koolwijk 06 5358 4242 of Berend Seelemeijer 06 1772 7702


10.30 uur: Ontvangst van de deelnemers met koffie en cake
11.00 uur: Opening en aanvang van de lezing door onze gastspreker van GVG Oliehandel, vertegenwoordigd door Dirk Eppink van ECOMAXX brandstoffen, speciaal geschikt voor gebruik en langdurige opslag in tanks van oldtimers met benzinemotoren, De presentatie vindt plaats op de 1e verdieping Auditorium. Zie voor meer info www.gvgoliehandel.nl

12.00 tot 12.55 uur
Lunch: de inmiddels fameuze ‘Seelemeijer-broodjes lunch’, aangeboden door de vereniging en de “ kofferbak verkoop” door leden van aangeboden onderdelen. ***

12.55 uur: De aanwezigen worden gesplitst in drie groepen:
Groep 1 gaat naar Ton Rampaart,
Groep 2 gaat naar Henk van de Koolwijk
Groep 3 gaat naar Peter van Bockhooven

13.00 uur:Start van de technische workshops.
We behandelen drie thema’s:
Ton Rampaart gaat ons het onderhoud en de reparatie van het remsysteem uitleggen, waarop te letten en wat zeker niet te doen!
Henk van de Koolwijk gaat ons het wel en wee van de ontsteking uit de doeken doen, hoe zelf een storing te zoeken en deze te verhelpen.
Peter van Bockhooven gaat met ons stap voor stap de werkwijze van het kleppen stellen van onze motoren laten meemaken en waarop te letten.

13.45 uur: Schuiven alle groepen door naar de volgende presentator.

14.30 uur: Schuiven alle groepen door naar de volgende presentator.

Voor alle sessies geldt: Vragen staat vrij! Het wordt door mede clubgenoten erg op prijs gesteld als bepaalde problematiek wordt herkend door de aanwezigen, zodat kennis en ervaring gedeeld kunnen worden.

15.15 uur: We sluiten af met een drankje en hopen weer terug te kunnen kijken op een bijzonder geslaagde dag.

We mogen als vereniging ons altijd verheugen op een grote belangstelling bij onze technische dag. Inschrijven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 5 februari is dus noodzakelijk. i.v.m. lunch en andere organisatorische zaken. Introducees zijn welkom en betalen € 5,00 p/p voor de gemaakte kosten incl. lunch te betalen bij aanmelding op de dag.

***  ‘’Kofferbakverkoop”!
- Leden die reserve onderdelen hebben en ze willen verkopen binnen de vereniging kunnen deze meebrengen. Men kan ze op een speciaal hiervoor gereserveerde tafel aanbieden. Aan deze onderdelen wordt een prijskaartje gehangen, door de verkoper zelf te bepalen. De bedoeling is dat bij verkoop 10% van de verkoopprijs aan de clubkas ten goede komt en afgedragen kunnen worden bij de penningmeester /secretaris. We vertrouwen er op dat de ingebrachte onderdelen of artikelen voor een reële prijs worden aangeboden en de 10% netjes wordt afgedragen. Het hoeven niet perse onderdelen te zijn maar wel Topolino gerelateerde artikelen. Voor diegene die onderdelen aan de club willen doneren kunnen contact opnemen met Hans  Sijmons. Hans beheert deze vorm van clubdonatie.

- Eerder hebben we een presentatie gehad over koelvloeistoffen en de uitwerking hiervan. Het betreft het probleem van het invreten van de koelvloeistof in aluminium motorblokken en cilinderkoppen. Zie voor meer info ABC 2 2015 blz. 13 en 14. De geadviseerde koelvloeistof was op deze technische dag aanwezig en was binnen no time uitverkocht. Vorig jaar hebben we op verzoek van enkele leden een voorraadje laten komen en doen we nu ook weer. Geef bij uw opgave op of u gebruik wilt maken van 1,2 of meer jerrycannetje à 5 ltr koelvloeistof. De kosten zijn € 22,50 per jerrycan. We hebben dan zeker niet te kort en kunnen we als eerder teleurstellingen voorkomen. Dus geef u op voor 5 februari  met naam, woonplaats, lidnummer (staat  boven uw naam achterkant ABC) en eventueel een introducee bij de secretaris. Afrekenen doet u bij het ophalen van de jerrycan(s)


Locatie ’s-Hertogenbosch